Voordeliger bellen; een sim only abonnement

Veel mensen weten dat een sim only contract voor een mobiele telefoon een stuk voordeliger is. In dit geval hoeft u enkel rekening te houden met een opzegtermijn van één maand in het geval u wilt annuleren of overschakelen naar een andere provider. Daarnaast, kunt u middels een autorisatiecode om te houden van hetzelfde telefoonnummer.

Opties

Je moet in gedachten houden dat er veel aanbiedingen beschikbaar zijn als je interesse in een sim only abonnement hebt. Ze kunnen variëren van twaalf tot achttien maanden (of maandelijks opzegbaar). Vergeet niet dat, als de overeenkomst lang is, de deal vaak ook beter is. Providers geven extra korting als je voor langere periode een abonnement afsluit.

Prijzen

De meerderheid van de Nederlandse telefoonnetwerken bieden scherpe prijzen aan voor sim only. Als u besluit om hier gebruik van te maken, kun je dus goed profiteren. Als u gewoon op zoek bent naar een fantastische deal voor SMS, bellen of data, kunt u uitkijken naar een deal voor een sim only abonnement.

De voordelen van sim only

smartphoneJe zou verbaasd zijn om te ontdekken dat de sim only versie biedt een lage huurlijnen die veel SMS-berichten, gratis minuten en verschillende diensten omvat. Dit gebeurt omdat de kosten niet de prijs van de telefoon omvat, of terwijl je hoeft niets voor je toestel te betalen. Het contract zal niet ongelooflijk lang worden. Dus, als u problemen met de ontvangst of met de telefoon hebt, kunt u gemakkelijk providers wijzigen. Toch is het natuurlijk een goed idee om direct een goede provider uit te zoeken.

Een sim only abonnement afsluiten is normaal gesproken een meer efficiënte optie vanuit een financieel oogpunt, in vergelijking bijvoorbeeld het prepaid model. Bij sim only hoeft u niet het beltegoed iedere keer op te waarderen, u heeft gewoon een zeer voordelig abonnement.

De nadelen van sim only

Alvorens te besluiten, dient u wel rekening te houden met het volgende: u hebt uw eigen telefoon nodig (deze is namelijk niet inbegrepen), en als de telefoon is vergrendeld op uw netwerk, zal deze sim lock verwijderd moeten worden. Daar kunnen kosten aan verbonden zitten.